Is aan het laden...

/ Mevrouw Stay Positive

Mevrouw Stay Positive

design webdevelopment

thumbnail

Bij Annelies werd in september 2010 de diagnose van Multiple Sclerose vastgesteld. Het is een ongeneselijke auto-imuumaandoening, waarbij de zenuwen van de patiënt aangetast worden. Ze wil zichzelf niet laten definiëren door de ziekte maar hoe ze het draait of keert: MS heeft een greep op haar leven. Haar ziekte bepaalt wat ze kan doen. De enige marge die ze heeft, is bepalen hoe ze het doet. En dat zou ze graag willen delen met de wereld.

Hiervoor had ze de nood aan een medium om haar verhalen en ervaringen, goed en kwaad, te delen en kwam ze uiteindelijk bij ons terecht voor een blog op te starten. Na een kort gesprek werd het duidelijk dat de gebruiksvriendelijkheid het centrale punt was met een mooie, rustieke maar toch ook moderne uitstraling. Zowel voor de gebruikers als Annelies zelf moest de website zo eenvoudig mogelijk zijn.

Nu kan ze haar ervaring als MS-patiënt en hoe haar leven drastisch veranderde na de diagnose gemakkelijk delen. Ze doet uit de doeken hoe zij in het leven staat, maar bijvoorbeeld ook hoe ze met volle teugen geniet van elk moment vlak na haar stamceltransplantatie.

Eind 2019 werd de keuze gemaakt om al dan niet tijdelijk te stoppen met bloggen.

Meer projecten