Is aan het laden...

/ Give a Day

Give a Day

webdevelopment

thumbnail

Give a day is het nieuwe community platform voor vrijwilligers, organisaties en lokale besturen.

Het doel is om een community platform te ontwikkelen waar vrijwilligers in hun buurt kunnen vrijwilligen op basis van hun interesses en beschikbaarheid. Dit kan individueel of in groep. Een slim algoritme gaat de vrijwilliger verbinden met zijn ideale activiteiten of organisatie.

Het platform is officieel online gegaan op 21 oktober 2016. In de toekomst zullen we onze focus leggen op het ontwikkelen van tools voor lokale besturen, organisaties die werken met vrijwilligers, groepen vrienden die samen willen vrijwilligen en scholen die werken rond vrijwilligen. Hiermee hopen we een interessant en gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk te stimuleren en te promoten zodat nog meer mensen goesting krijgen om te vrijwilligen..

Creaw assisteerde bij de pre-analyse van het platform en nam de lead in de opzet van de architectuur  en de gehele ontwikkeling. Het platform is ontwikkeld in het Code Igniter framework.

Om de development van Give a Day een boost te geven hebben we meegedaan aan de ‘Apps from Antwerp’ wedstrijd. Met dank aan de community en onze gecombineerde team efforts kwamen we als winnaars uit de bus.

Winnaars ‘Apps from Antwerp’

"Twee toffe kerels die weten waarover ze praten en ook leveren"

- Bart Wolput, Voorzitter
Give a Day

Meer projecten