Is aan het laden...

/ Over Ons

Wij zijn Creaw, een jong & gepassioneerd team én uw ideale partner op weg naar website succes!

Creaw is een jong bedrijf, opgestart in 2014, door twee jeugdvrienden met een passie en fascinatie voor het web en de ondernemerswereld. Door de handen in elkaar te slaan ontstond Creaw met het idee om betaalbare websites aan te bieden aan zowel particulieren als bedrijven.

 

In het begin van 2016 is één van de mede-oprichters een ander pad ingeslagen en heeft het bedrijf verlaten. Dit was het geschikte moment voor een herstructurering en daarmee begon Dennis Geerts aan zijn rol als Managing Director om het bedrijf naar een mooie toekomst te begeleiden.

 

Onze werking

Duidelijkheid & communicatie is zowel voor ons als voor u belangrijk.

 

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek nemen we de tijd om u en uw noden te leren kennen. Het eerste kennismakingsgesprek is belangrijk in de zin dat we goed willen begrijpen waarvoor u en uw bedrijf staan. Van hieruit kunnen we verder om de behoeften voor uw project samen te bepalen. In dit gesprek bepalen we wat belangrijk is voor u, en geven we u een voorsmaakje wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf.

 

Als eindresultaat van deze bijeenkomst wordt er een op maat gemaakte offerte opgesteld.

 

Ontwikkeling

Na goedkeuring van de offerte zullen wij aan de hand van uw inbreng een design afleveren, rekening houdend met wat u belangrijk vind, waarin uw bedrijfswaarden tot volle uiting komen. Uw tevredenheid is eerste prioriteit, opmerkingen of suggesties die u hebt in verband met het design brengen we in rekening wanneer we de nodige aanpassingen maken.

 

Wanneer het design aan uw wensen voldoet, en u bent er volledig tevreden mee, start de ontwikkeling van uw website.

 

Lancering

Wanneer de ontwikkeling van uw website voltooid is, wordt deze online gezet.

 

Omdat het afgewerkte product een volledig nieuw web platform is, beseffen we dat u nood heeft om hier mee te kunnen werken. Zoals voorzien in ons basispakket krijgt u één trainingssessie gratis, na deze sessie hebt u de nodige kennis om de site te beheren.

 

Ondersteuning

Wij staan altijd klaar voor u van zodra u problemen of vragen hebt omtrent uw project.

 

Indien er nood is aan nieuwe veranderingen of een uitbreiding van uw huidige platform zal er een op maat gemaakte offerte opgesteld worden.

Wij zijn creaw

Een gemotiveerd team met een verfrissende kijk op het web

dennis

Dennis Geerts
Managing Director, Marketing & Sales

Oplossingsgericht, flexibel en transparant. Uw tevredenheid is zijn streefdoel.

dennis@creaw.be

filip

Filip Huysmans
Founder & CEO, Research & Development

Entrepreneur en toegewijde ontwikkelaar die geen uitdaging uit de weg gaat.

filip@creaw.be