Is aan het laden...

/ Diensten

Een Creaw oplossing op maat voor al uw problemen.

Stel u voor: één partner die al uw web development noden regelt. Zou dat niet uw brand value, conversion rates en uiteindelijk uw sales verhogen? Dit kan u bekomen met een resem third parties. De communicatie zou hier echter zwaar onder kunnen lijden. Dit is waar Creaw te hulp schiet. Wij regelen het gehele proces van A tot Z om uw website klaar te stomen en te lanceren. Sta ons toe om u een indruk te geven wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Design

Wilt u nieuwe klanten aantrekken? Wilt u uw bedrijf een nieuw uiterlijk geven op het web?

Na onze eerste meetings creëren wij een design, gebruikmakend van uw inbreng, dat volledig overeenstemt met de waarden van uw bedrijf. Dit design is gebaseerd op uw sector, de nodige functionaliteit en uw feedback. Het eerste design concept kan nog steeds veranderen naargelang u gevoel erbij. Omdat het design een cruciaal onderdeel is van elke website willen we uiteraard dat u volledig tevreden bent hiermee. Daarna kunnen we beginnen met de ontwikkelingsfase.

 

Gebruiksvriendelijkheid

In elk van onze designs zit gebruiksvriendelijkheid verweven. Het is belangrijk dat elke bezoeker, ongeacht de ervaring, gemakkelijk kan navigeren op uw website.

 

Gebruiksvriendelijkheid stopt niet bij uw klanten. We zorgen ervoor dat u de inhoud van uw website gemakkelijk kan beheren door een eenvoudig te gebruiken beheerderspaneel. Om hiermee bekend te raken, zie de Trainingssectie hieronder.

 

Mobiele Weergave

De wereld evolueert, net als uw website zou moeten. Veel bezoekers bezoeken uw website met een mobiel apparaat (e.g. smartphone of tablet). Bijgevolge het bereikbaar en het optimaal maken voor mobiele devices is absolute standaard.

 

SEO

Iedereen die op het web surft is een mogelijke prospect voor uw bedrijf. Wanneer iemand iets zoekt op het internet, worden sleutelwoorden ingetypt in zoekmachines (e.g. Google). Search Engine Optimization (of zoekmachine optimalisatie) zorgt ervoor dat uw website beter zal scoren in de ranglijsten. Uiteraard, hoe hoger je staat in de ranglijst, hoe meer potentiele bezoekers je website zal aantrekken.

 

Training

Zoals eerder vermeld, zal het beheerderspaneel u verzekeren dat u de inhoud van uw website gemakkelijk en snel kan aanpassen. Wij begrijpen dat dit nieuw is voor u. Hiervoor voorzien wij uw bedrijf met een gratis trainingssessie om u doorheen het leerproces te begeleiden, zodat u het meeste uit uw nieuw web platform kan halen.

 

Andere Weboplossingen

Als u nood heeft aan speciale vereisten voor uw nieuw web platform (zoals bezoekersstatistieken of meerdere talen), laat het ons weten. Creaw staat klaar voor u een oplossing te bieden voor al uw specifieke noden, ongeacht hoe uitdagend.

Extra's

Haal nog meer uit uw website.

Hosting & Domeinnaam

Wij voorzien een gepaste hosting en een domeinnaam bij één van onze vaste partners.

Support

Aan de hand van een op maat gemaakt onderhoudscontract bieden wij de gepaste ondersteuning die u nodig heeft.

Extra Trainingssessie

Indien nodig kunt u steeds een extra trainingssessie verkrijgen.

Fotoshoot

Boost uw website met onze professionele fotoshoot. Beelden maken uw website persoonlijker en visueel aantrekkelijker.

Bedrijfsvideo

Maak uw website levendig met een overtuigende bedrijfsvideo.